Proizvodimo male komunikacijske ormariće za potrebe stanova i malih tvrtki. Ormarići su podžbukne i nadžbukne varijante te se mogu lako ugraditi i u postojeće stanove. Ako posjedujete ormarić ali u ormariću nemate nosače za komunikacijsku opremu imamo rješenje za vas jer takođe proizvodimo nosače za 10" i 19" opremu za smještaj u postojeće ormariće. Proizvod je dobio srebrnu plaketu na međunarodnom sajmu inovatora INOVA 2011.g.

Ako nemate posebnu prostoriju za smještaj komunikacijskog ormar a želite da ormar za komunikaciju bude neprimjetan, u skladu sa Vašim namještajem. Ako imate prostor ali standardni komunikacijski ormari su preveliki ili premali ...Imamo rješenje za Vas!

Vršimo izradu komunikacijskih ormara od raznih materijala (drvo,metal,staklo,plastika..) i dimenzija po narudžbi. Također vršimo preinake postojećih ormara koje posjedujete u komunikacijske ormare sa svim propisanim zaštitnim propisima. Komunikacijski ormar izgleda katastrofalno – nazovite nas i uredit ćemo ga na profesionalan način. Mnogi odrađeni projekti su na nas ostavili ogromno iskustva i znanja u području komunikacija. Stečeno znanje primjenjujemo kod naših inovacija i proizvoda.

 

 

DSC 0015 2IMAG1063 2IMAG1064 2IMG 20180919 121840 2